Stiinta & Tehnologie

#europa #lansare #ford focus zetec s

Ford Focus Zetec S, disponibil din 2009 in Europa

Reprezentatii Ford au anuntat recent lansarea pe piata a noului Ford Focus Zetec S , care va fi disponibil, incepand cu 2009, exclusiv pentru tarile europene.

Autovehiculul este creat pe platforma deja existenta a modelului Zetec, de la Ford, insa noul model Zetec S este echipat cu noi elemente aerodinamice si o noua linie sport. Dintre noutati amintim o noua bara fata, spatele este si el redesenat, noi jenti din aliaj usor de 17 inch, pedalier si frana de mana sport imbracate in aluminiu si inscriptie S pe aripile laterale.

Mai multe imagini cu Ford Focus Zetec S

Desi pachetul S costa aproximativ 2000 euro, cei de la Ford au marit pretul modelului Zetec S, fata de Zetec standard, cu numai 930 euro.

Modelul va fi disponibil in doua versiuni - trei sau cinci usi – precum si un nou propulsor, pe langa gama deja existenta, de 1.6 litri Ti-VCT care dezvolta 115 CP. Pe langa acesta mai sunt disponibile inca doua propulsoare pe benzina de 1.8 litri de 125 CP si 2.0 litri de 145 CP. Masina dispune si de trei versiuni diesel de 1.8 TDCi de 115 CP, 2.0 litri TDCi de 136 CP si 2.0 litri TDCi de 136 CP cu filtru de particule.

Toate propulsoarele sunt legate la o transmisie manuala cu 6 rapoarte, denumita de cei de la Ford PowerShift .

Optional sunt disponibile doua pachete pentru stilul exterior: Sport Pack – la un pret de 620 euro - care contine jante de aliaj usor de 18 inch si geamuri fumurii si WRC Pack – la un pret de 250 euro -care ofera stickere exterioare cu steagul folosit in cursele auto, precum si insertii de aluminiu care au inscriptionat logo-ul WRC.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea