Stiinta & Tehnologie

#f-150 #ranger #ford

Ford considera inlocuirea lui Ranger cu... un F-150 mai eficient

Ovalul Albastru considera inlocuirea versiunii de "State" a lui Ranger cu o varianta mai eficienta a mai-marelui F-150 , dat fiind faptul ca, intre cele doua masini, nu sunt diferente foarte mari in ceea ce priveste consumul de combustibil.

Modelul dedicat pietei europene, complet diferit de cel comercializat in SUA, va avea un urmas in viitorul apropiat, noua generatie aflandu-se in plina etapa de dezvoltare la "laboratoarele" Ford din Australia.

Fratele mai mic al lui F-150 este cel de-al doilea pick-up ca popularitate pe piata din SUA la nivelul segmentului sau, vanzandu-se anul trecut in circa 55.600 de unitati. Totusi, potrivit celor de la Pickuptrucks.com, sefii de la Ford considera faptul ca majoritatea clientilor lui Ranger nu isi folosesc masina in scopuri utilitare, ci mai degraba o utilizeaza ca pe un vehicul de familie obisnuit; in consecinta, un F-150 ceva mai putin gurmand il poate inlocui pe Ranger pe piata din SUA.

Deocamdata, diferenta in ceea ce priveste consumul mediu intre cele mai economice versiuni ale lui Ranger si F-150 este de putin peste 2 l/100 km, insa ea ar putea deveni sensibil mai mica de indata ce ultimul va fi dotat cu agregatul V6 EcoBoost.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea