Stiinta & Tehnologie

Fishy Business este Gold

Nu intelegi despre ce e vorba? Un devine "Gold" atunci cand este la un de lansare, iar Fishy Business de la Impossible Games a ajuns la acest pas .

Impossible Games sunt o companie de jocuri pentru telefone mobile care si-a inceput activitatea in 2003. Pana in prezent compania a creat 30 de titluri originale IP.

Aventura Fishy Business

Acum ca ne-am lamurit cum sta treaba cu Impossible Games, e randul sa ne ocupam putin de ce stie sa faca acest joc , Fishy Business. Titlul este clar un joc de cuvinte, dar actiunea jocului propriuzis se petrece intr-o lume subacvatica virtuala, unde doi pesti, un detectiv de politie pe nume Adam face echipa cu un fost membru al mafiei pestilor, Freddie.

Aventura lor incepe cand logodnica lui Adam este rapita, iar cei doi vor trebui sa isi inceapa cautarile pentru a o salva din "inotatoarele" sefului mafiot. Fishy Business intra in categoria jocurilor casual pentru telefoane mobile si are 30 de nivele.

-ul Impossible Games, Miklós Csémy declara: "Am vazut clar ca piata de jocuri pentru telefoane mobile s-a consolidat mult. Jocurile flash alaturi de cele casual au facut ca aceasta piata sa se dezvolte intr-un ritm ametitor. Totodata am observat ca utilizatorii de telefoane mobile sunt foarte interesati de jocurile a caror actiune se bazeaza pe idei cu care ei sunt obisnuiti sau pe care le cunosc."

Distractie mare

Tot el a mai completat: "Fishy Business este utima noastra creatie din aceasta categorie. Stilul de joc este foarte simplu de invatat. Cand am creat Fishy Business ne-am gandit ca putem sari peste partea interactiva si sa facem un film animat bazat pe J2ME. Acest lucru s-a intamplat pentru ca am avut niste persoanje cu trasaturi bine definite. Chiar si eu am ramas uimit cat de multa distractie a putut fi creata."

Daca esti interesat de acest joc mai trebuie totusi sa astepti putin. Datele exacte despre cand va fi lansat si cum poti intra in posesia lui sunt in nestiute.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea