Stiinta & Tehnologie

FishLabs daruiesc jocuri de telefon pe gratis

Nu cred ca multi sunt cei care stiu cine sunt FishLabs, dar pentru propria cultura, ei sunt printre cei mai mari dezvoltatori de jocuri 3D pentru telefoane mobile.

CV-ul FishLabs

Compania a fost fondata in anul 2004 si cu doar 25 de angajati, acestia au dezvoltat peste 15 titluri de jocuri pentru telefon de calitate foarte buna. Printre titlurile cele mai celebre mentionez Galaxy on Fire, DEEP, Blades & Magic, V-Rally 3D, Star Wars – Imperial Ace 3D si Tony Hawk’s Downhill Jam.

Tot FishLabs sunt detinatorii engine-ului de jocuri 3D ABYSS pentru platforme Java si BREW, care se gasesc in peste 200 de telefoane si dispozitive. Tot nu au crescut in ochii tai? Poate asta o sa te ajute. FishLabs sunt recunoscuti de companii ca T-Mobile, Vodafone, O2, Orange, 3, Telefonica, Cingular, Sprint si chiar Verizon.

Solutie binevenita

Acum ca acest aspect a fost pus la punct, trecem direct la "cadoul" facut de aceasta companie. FishLabs s-a gandit ca ar fi o idee buna sa desfinteze regula de plati pentru jocuri care este practicata de majoritatea companiilor care dezvolta jocuri.

Acesta taxa este pusa in carca download-ului de pe site. De fapt providerii de telefonie mobila cereau bani pentru transferul mare de date care se facea. Dar compania va trimite de acum inainte jocurile in mail, as in mail, astfel se elimina costul de transfer.

De ce este acest lucru important? Pentru FishLabs sunt primii care fac aceasta miscare. Cei care detineau cartele pre-pay plateau cele mai mari preturi pentru un transfer de joc.

Multumim nenea Schade

Michael Schade, fondatorul si directorul FishLabs declara: "Pentru ca jocurile noastre 3D au grafica mai sofisticata si un utilizator poate juca un joc timp de cateva ore, acestea pot ajuge la o dimensiune de un megabit, adica relativ mare. Astfel printr-un atasament e-mail putem sa furnizam jocurile pe gratis. Jocul se transfera relativ usor de pe PC pe telefon prin Bluetooth sau cablu de date, iar utilizatorii, pe langa ca au un joc gratuit, au si un backup in cazul unui accident."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea