Stiinta & Tehnologie

#emotion #bravo #fiat

Fiat Bravo primeste modificari subtile pentru 2010

Fiat Bravo primeste un set de modificari subtile pentru anul de productie 2010. Pretul modelului italian ramane neschimbat fata de anul 2009.

Italienii de la Fiat vor opera o serie de modificari asupra lui Bravo pentru anul 2010. Partea frontala a acestei compacte a fost revizuita subtil, iar clientii vor putea alege dintre doua culori noi pentru grila fata – negru sau metalluro. Nuanta metalluro va fi standard pentru toate versiunile cu exceptia Emotion , care beneficiaza de o grila cromata. Toate versiunile vor beneficia de oglinzi si manere ale usilor vopsite in culoarea caroseriei, in timp ce semnalizatoarele din blocurile optice au primit o nuanta mai deschisa la culoare.

Versiunile Emotion ale lui Bravo vor putea fi oferite si cu o instalatie GPL montata din fabrica. Versiunile Active si Dynamic ale lui Bravo vor beneficia de materiale noi si de elemente noi in materie de design. Gama de dotari optionale va primi pachete noi, cum ar fi Active Sound, care ofera proiectoare de ceata si radio CD cu MP3 pentru nivelul de echipare Active, pe cand pentru Dynamic acesta ofera sistemul Blue&Me, senzori de parcare si geamuri electrice spate. Nivelul de echipare Emotion poate primi senzori de parcare fata/spate, senzori de ploaie si oglinzi laterale pliabile automat. Nivelul de echipare Blue Sports ofera sistemul Blue&Me, jante de 18 inch si geamuri cu o tenta fumurie. Fiecare pachet de optionale mentionat mai sus este oferit in Italia contra sumei de 800 de euro.

Pretul lui Fiat Bravo in Italia ramane neschimbat in 2010 in comparatie cu cel din 2009, lucru benefic pentru clientii marcii italiene. Versiunea GPL a lui Fiat Bravo este oferita, pentru moment, doar pe piata din Italia, unde aceasta alternativa de alimentare este extrem de populara.

Cititi mai multe pe Automarket.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea