Stiinta & Tehnologie

#diesel #500c #fiat

Fiat 500C primeste si el tratamentul Diesel

Varianta decapotabila a modelului Fiat 500 va beneficia de asemenea de o versiunea Diesel, dezvoltata alaturi de brandul vestimentar cu acelasi nume. Editia speciala vine cu multe imbunatatiri estetice.

Motivati de succesul editiei speciale 500 Diesel, care s-a vandut in aproape 6500 de unitati, italienii de la Fiat vor sa repete reteta de succes si in cazul variantei decapotabile a modelui urban. Astfel, tratamentul preferential aplicat de creatorul de imbracaminte si accesorii se va regasi si pe modelul cu acoperis rabatabil, in principal fiind vorba despre aceleasi modificari estetice.

Noul 500C Diesel vine cu un exterior vopsit in culoarea albastra Midnight Indigo , regasita si pe coupe, cu un set de jante de 16 inch din aliaj, cu finisaje cromate la nivelul portierelor si spoilerelor si cu etriere vopsite in galben, doar in cazul versiunii de 1.4 litri si 100 de cai putere.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea