Stiinta & Tehnologie

#patru usi #mini cooper #fiat 500

Fiat 500 si Mini Cooper ar putea fi oferite si in versiuni cu patru usi

Piata auto din Statele Unite ale Americii ar putea primi atentie speciala din partea celor de la BMW si Fiat, prin crearea unor versiuni cu patru usi ale modelelor Mini Cooper si Fiat 500.

Atat germanii de la BMW Group, cat si italienii de la Grupul Fiat vor crea versiuni speciale ale modelelor Mini Cooper, respectiv Fiat 500 pentru piata din Statele Unite ale Americii, acestea urmand sa aiba patru usi . Potrivit unor surse, cei de la BMW au creat un grup de studiu, caruia i-au prezentat prototipul unui Mini Cooper cu cinci usi .

Membrii publicului au fost incantati de modelul prezentat, iar acesta are sanse sa intre in productie. In cazul in care modelul ar intra in productia de serie, acesta va fi fabricat la uzina Magna Steyr din Austria langa fratele sau Mini Countryman . Debutul pe piata ar trebui sa aiba loc undeva in 2012.

Versiunea cu cinci usi a lui Mini Cooper a fost anuntata inca de anul trecut de o serie de zvonuri. La acea vreme, se vehicula un competitor cu cinci usi al lui Volkswagen Golf GTI.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea