Stiinta & Tehnologie

#fiat 500 #diesel #midnight indigo

Fiat 500 Diesel primeste motorul 1.3 Multijet de 95 CP

Fiat va introduce pe versiunea speciala 500 Diesel un nou diesel, un Multijet de 1.3 litri si 95 de cai putere. Unitatea va debuta alaturi de o noua culoare de caroserie , " Midnight Indigo ".

In cadrul unui eveniment monden desfasurat la Berlin, dedicat tendintelor vestimentare pentru tineri, Fiat si producatorul de imbracaminte Diesel au prezentat o versiune speciala a modelului 500, nascuta in urma colaborarii lor.

Cu aceasta ocazie, producatorul italian a anuntat si introducerea motorului 1.3 Multijet de 95 de cai putere, sub capota micului 500, oferind astfel o alternativa diesel mai puternica celor care se plictisisera de unitatea de 75 de cai putere. In plus, noutatea o reprezinta si introducerea unei noi nuante de caroserie, un albastru botezat "Midnight Indigo".

Editia speciala Fiat 500 Diesel se va produce in 10.000 de exemplare, dintre acestea aproape 6000 de unitati fiind comandate deja.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea