Stiinta & Tehnologie

#imagini #fiat 500 cabrio #spion

Fiat 500 Cabrio spionat

Modelul Fiat 500 a fost lansat cu un an in urma si de atunci publicul a mai beneficiat de versiunea sportiva Abarth si cateva editii speciale. Acum Fiat pregateste pentru iubitorii modelului 500 o versiune cabrio, ce a fost suprinsa in timpul testarilor.

Compactul 500 va beneficia de un acoperis soft-top si loc pentru doua persoane in interior. Directorul celor de la Fiat a declarat ca masina va ramane simpla si accesibila din punct de vedere financiar.

Galerie foto cu Fiat 500 Cabrio spionat 

Pana acum au fost realizate anumite imagini pentru a ne putea creea o idee despre cum ar putea arata varianta finala a modelului Fiat 500 Cabrio , insa pentru a vedea produsul finit al italienilor trebuie sa asteptam pana anul viitor.

Gama de motorizari este preluata de pe modelul hardtop adica 1.2 litri de 70 CP, 1.4 litri de 100 CP si un diesel de 1.3 litri MultiJet de 75 CP.

Gama Fiat 500 nu se termina cu modelele Abarth si Cabrio deoarece italienii pregatesc un model Abart SS ce urmeaza sa fie prezentat luna viitoare la Salonul Auto de la Paris .


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea