Stiinta & Tehnologie

Fanii Sony Ericsson viseaza telefoane futuriste

Recent site-urile cu stiri despre telefoane mobile si-au umplut iar paginile cu imagini ale ideilor de telefoane mobile Sony Ericsson realizate de fani.

Cei mai sarguinciosi fani de acest gen de dispozitive sunt cei ai companiei mai sus mentionate. Dupa ei se claseaza fanii Nokia.

Sony Ericsson GX-1

Designer-ul modelului Sony Ericsson GX-1 a participat in concursul de idei de telefoane realizat de Sony Ericsson in China. De fapt modelul nu este nou, ci are deja in spate cativa ani, dar s-a pierdut.

Conceptul din spate este un telefon dur, probabil rezistent la praf, umiditate, temperaturi scazute si socuri. Daca ar deveni realitate, acest telefon ar fi primul de acest gen al companiei finlandeze.

Sony Ericsson W970

Asa cum spune si numele acest telefon este un Walkman, iar din imagine vedem ca arata ca un MP3-player veritabil. Telefonul a fost realizat de designer-ul J. Havrlant.

In viziunea lui Havrlant, terminalul foloseste o nour versiune de interfata de utilizator, UIQ 4. Daca ar deveni realitate si ar avea succes, ar putea inlocui si standardul iPod.

Sony Ericsson W3i

Acest model a fost realizat tot de designer-ul J. Havrlant, iar acest model, W3i, este un alt Walkman gandit de el. Terminalul ar impresiona prin specificatiile tehnice si abilitatile camerei foto .

Sony Ericsson W3i ar fi un slider cu un ecran tactil cu rezolutie de 480 x 800 pixeli, spatiu de stocare de 16 GB, memorie RAM de 256 MB, camera foto de 5 megapixeli cu flash Xenon si conectivitate WiFi, UMTS, HSDPA si EDGE.

Sony Ericsson JavaOne

In urma unui videoclip aparut pe internet cu un telefon Sony Ericsson misterios, fanii de pe forumul Esato si-au facut de lucru si au creat telefonul JavaOne. Punctul forte al acestui terminal este ecranul tactil, glisarea dubla si faptul ca JavaOne va rula sistemul de operare Google Android .

Bineinteles ca aceste terminale sunt doar idei care sunt usor de realizat pe "foie", dar daca ele ar deveni vreodata realitate Sony Ericsson ar multumi mai mult decat fanii proprii.

Sony Ericsson GX-1



Sony Ericsson W970



Sony Ericsson W3i



Sony Ericsson JavaOne



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea