Stiinta & Tehnologie

Familia Audi A1 soseste in 2010

Audi intentioneaza sa creasca numarul de modele, de la 26 la 40, si asta pana in 2015, a declarat Rupert Stadler, CEO-ul companiei. Acesta a mai confirmat ca exista si posibilitatea construirii unei uzine in Statele Unite, precum si upgradarea investitiilor existente in Europa. Audi confirmase deja, anterior, ca va investi 200 milioane de euro in uzina sa din Bruxelles pentru a o pregati pentru a o pregati pentru noul sau model A1, asteptat in 2010.

Viitorul A1 va fi produs exclusiv in Bruxelles, fiind disponibil in diferite variante derivate din hatchback . Conform publicatiei Worldcarfans acestea ar fi cabrio, sportback si chiar un crossover .

Audi planuia, initial, sa construiasca aproximativ 100.000 de hatchback-uri A1 pe an, dar cu uzina imbunatatita, cifra de productia ar putea ajunge la 120.000 unitati pe an.

Inspirat cat se poate de mult din conceptul Audi Metroproject, A1 este construit de compania mama ca raspuns pentru noile modele mini premium ce au aparut pe piata in ultima vreme (sau vor aparea curand): Smart, Volkswagen Up ! etc.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea