Stiinta & Tehnologie

#iphone #aplicatii facebook #facebook #aplicatie iPhone

Facebook lucreaza la o noua aplicatie pentru iPhone

Facebook pregateste o noua aplicatie pentru iPhone, iPod Touch si iPad, care va fi mai rapida si mai eficienta. Deocamdata aplicatia Facebook pentru iPhone nu a fost confirmata oficial, dar angajatii care lucreaza la ea sustin ca va fi lansata in luna iulie.

Aplicatia Facebook pentru iPhone este de multe ori o sursa de frustrare pentru cei care o folosesc, avand in vedere ca se misca mai greu decat versiunea mobila a retelei sociale.

Motivul pentru care aplicatia Facebook pentru iPhone nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor este faptul ca a fost creata in HTML5, pentru compatibilitate cross-platform.

Noua aplicatia Facebook pentru iPhone este scrisa de la zero in limbajul Objective-C, cel recomendat de Apple pentru aplicatiile iOS, potrivit Geek.com. Odata cu lansarea in luna iulie, noua aplicatie Facebook va utiliza mai bine resursele iPhone-ului si va oferi utilizatorilor o experienta mai placuta.


Sursa foto: Dmxzone.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea