Stiinta & Tehnologie

#facebook #Facebook aniversare #cadouri Facebook

Facebook le trimite utilizatorilor cadouri cu ocazia implinirii a 10 ani

Celebra retea de socializare Facebook a implinit marti, 4 februarie, 10 ani de existenta. Cu aceasta ocazie speciala, toti utilizatorii vor avea parte de o surpriza.

 

Acestia vor primi cadouri din partea Facebook niste clipuri personalizate in care se va prezenta activitatea lor pe reteaua de socializare.

Filmulete contin o selectie de fotografii, statusuri sau alte evenimente ce au primit cele mai multe like-uri. Acestea vor beneficia si de un fundal muzical romantic.

Clipul cu toata activitatea ta va fi trimis printr-o notificare. Daca nu mai ai insa rabdare si vrei sa vezi clipul cat mai repede il poti viziona apasand AICI.

Reteaua de socializare Facebook a luat nastere in anul 2004, fiind pusa la punct de catre Mark Zuckerberg si cativa prieteni de la Universitatea Harvard, intr-o camera de camin. Facebook era destinat initial destinat doar studentilor din universitate.

Sursa foto: itmoldova.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea