Stiinta & Tehnologie

#land rover #range rover #evoque cabrio #suv cabrio

Evoque Cabrio poate intra in productia de serie

Un reprezentant Land Rover a declarat recent ca decizia cu privire la fabricarea in serie a lui Evoque Cabrio va fi luata foarte curand.

Directorul de brand al Land Rover, John Eduards, a mentionat in cadrul unei conferinte tinute la Melbourne ca el sustine lansarea lui Evoque Cabrio si modelul "este o oportunitate pentru noi. Suntem foarte aproape de a lua o decizie." Cand a fost intrebat daca va primi una verde pentru productie, Edwards a raspuns "Sper ca da...daca voi fi sustinut. Este o masina pe care vreau s-o fac si vrem doar sa ne asiguram ca va fi un lucru benefic."

Range Rover Evoque Cabrio Concept si-a facut debutul anul trecut la Geneva Motor Show. Modelul era bazat ca pe Evoque in trei usi si a fost proiectat pentru a testa interesul clientilor. Conceptul are un acoperis retractabil complet, jante de 21 inci si sistem de protectie anti-rostogolire.

La interior, Evoque Cabrio vine cu ecran de 8 inci, accente metalice si patru scaune imbracate in piele de culoare rosie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea