Stiinta & Tehnologie

Eten arunca un nou PocketPC pe piata: glofiish M700

De curand a fost anuntata lansarea unui nou PocketPC marca Eten, o companie specializata in asemenea produse. Eten glofiish M700 este primul produs al celor de la Eten care incorporeaza o tastatura QWERTY culisanta. Glofiish M700 mai este prevazut si cu radio FM, Wi-Fi 802.11b/g si suport GSM/ GPRS /EDGE, precum si cu un receptor GPS, care a devenit un element nelipsit din arsenalul PocketPC-urilor fabricate de Eten. Nici optiunile suplimentare de conectivitate nu au fost uitate: Bluetooth 2.0+EDR si port-ul miniUSB se regasesc si la acest model.

La capitolul procesor, Eten glofiish M700 beneficiaza de un procesor Samsung de 400MHz bazat pe Windows Mobile 5.0 AKU 3.2. Cu siguranta ecranul TFT urias de 2.8 “ cu 65.000 de culori va va multumi pe deplin, la fel ca si camera de 2 megapixeli cu care puteti face fotografii de buna calitate.

M700 are 128 MB ROM si 64 MB SDRAM, insa memoria poate fi extinsa cu ajutorul unor carduri microSD. PocketPC-ul este livrat cu o serie de aplicatii software preinstalate. Eten glofiish M700 va putea fi cumparat incepand cu luna noiembrie a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea