Stiinta & Tehnologie

#Galaxy S6 edge Iron Man #editie limitata #marvel #iron man #samsung #Samsung Galaxy S6 edge

Esti fan Iron Man? Iata ce telefon ti se potriveste!

Fanii Iron Man au un motiv in plus de bucurie. Samsung in colaborare cu studiourile Marvel lanseaza pe piata pachetul Galaxy S6 edge Iron Man. Acesta a fost creat pentru a celebra inovatia tehnologica si creativitatea din filmul Avengers: Age of Ultron, produs de Marvel.

Pachetul Galaxy S6 edge Iron Man contine smartphone-ul Galaxy S6 edge cu capacitate de stocare de 64GB in culorile specifice Iron Man, rosu si auriu, un dispozitiv de incarcare wireless in aceleasi culori si o husa transparenta care scoate in evidenta design-ul unic al smartphone-ului.

„Suntem entuziasmati sa le putem oferi fanilor Iron Man aceasta editie limitata de Galaxy S6 edge prin colaborarea cu Marvel,” a declarat Younghee Lee, Executive Vice President Global marketing, IT & Mobile Division, Samsung Electronics. „Editia limitata Galaxy S6 edge Iron Man integreaza caracteristicile Avenger cu design-ul curbat si specificatiile tehnice avansate, pentru a le oferi fanilor Marvel cea mai buna experienta de divertisment.”, a adaugat acesta.

Sursa foto principala: comicbook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea