Stiinta & Tehnologie

#masina de familie #dacia duster #emil boc

Emil Boc: "Dacia Duster este o masina de familie ideala"

Dacia Duster a fost caracterizata de Emil Boc, Premierul Romaniei, ca fiind o masina de familie ideala, confortabila si spatioasa. Aceste aprecieri au fost enuntate dupa un test cu doua versiuni ale lui Duster la fabrica Dacia din Mioveni.

Premierul Romaniei, Emil Boc, a declarat vineri ca Dacia Duster este "o masina de familie ideala" si ca Dacia Duster va fi "prima optiune in momentul in care va fi pus in situatia de a-si cumpara o masina". Totodata, Premierul in exercitiu a spus despre Duster ca este "o masina confortabila si spatioasa" si o considera "o solutie pentru fiecare roman". Emil Boc a tras aceasta concluzie dupa un test scurt cu doua exemplare Dacia Duster la fabrica din Mioveni. La Uzina Dacia din Mioveni, Premierul Romaniei a testat atat o versiune pe benzina a lui Duster, cat si o versiune diesel a acestui model.

In cadrul vizitei sale de la Uzinele Dacia de la Mioveni, Premierul Emil Boc a purtat discutii cu directorul general al societatii Automobile Dacia, Jerome Olive si cu presedintele Consiliului de Administratie, Constantin Stroe , pe tema situatiei si a perspectivelor industriei auto din Romania. La fel ca in cazul Presedintelului in exercitiu, Premierul Emil Boc a vizitat sectia de montaj a Uzinelor Dacia. Emil Boc a declarat astazi ca Executivul va continua in acest an politica de sprijinire a industriei auto, atat prin programul Rabla, cat si prin acordarea de garantii guvernamentale si ajutoare de stat .

Premierul Romaniei nu isi va cumpara un Dacia Duster in viitorul apropiat deoarece detine deja o masina pentru care inca plateste rate. Pe de alta parte, Emil Boc a declarat ca spera sa o convinga pe sotia sa isi cumpere candva un Duster. Intrebat de reporterii de la fata locului daca autoturismele pe care le-a testat ar avea ceva probleme din cauza cenusei vulcanice, Premierul a raspuns razand ca, din punctul sau de vedere, Duster nu are probleme cu motorul "indiferent ce cenusa vulcanica ar fi".

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea