Stiinta & Tehnologie

#loredana chivu #editorial foto #pictorial #fotografie #telefon mobil #8 mp #camera foto #samsung pixon

Editorial foto realizat cu Samsung Pixon

Loredana Chivu , noua asistenta a lui Daniel Capatos apare intr -un pictorial provocator realizat cu telefonul mobil Samsung Pixon.

Premiera nu consta in aparitia divei blonde intr-o revista de lifestyle masculin, ci in faptul ca sedinta foto a fost realizata de un fotograf amator, iar actiunea este prima de acest gen din Romania.

Fotografii cu Pixon

Odata cu lansarea Pixon in luna decembrie 2008, Samsung au demarat o campanie de proportii la nivel national in care fotografi amatori erau invitati sa fotografieze manechine cu telefonul mobil. In luna februarie, 10 semifinalisti s-au intalnit in studioul fotografului Cosmin Gogu pentru a realiza, primind indrumarile acestuia, cate o sedinta foto avand ca element central un fotomodel de lenjerie intima.

Samsung Pixon are ecran de 3,2 inch complet tactil camera foto de 8 MP si o grosime de doar 13,8 mm. Modelul dispune de tehnologii foto ca zoom digital de 16 x, auto-focus, fast-shutter, geo-tagging si functie pentru detectatea fetei.

Sony Ericsson, din 2008

Totusi, primii care au aplicat aceasta idee au fost cei de la Sony Ericsson. Campania de promovare a lui Sony Ericsson C905 a fost si ea inedita. Pentru a scoate in evidenta obiectivul foto de 8 MP, compania a realizat un pictorial care a aparut in revista FHM, ediatia UK, din luna decembrie a lui 2008. Materialul nu a fost realizat numai cu fotografii captate cu terminalul in cauza.

"A fost o oportunitate extraordinara pentru noi sa aratam capabilitatile acestui nou telefon. Audienta si momentul in care s-a lansat aceasta campanie au fost perfecte pentru a genera valva necesara si a atrage atentia celor pasionati de tehnologie", a declarat David Hilton directorul de marketing Sony Ericsson pentru Anglia si Irlanda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea