Stiinta & Tehnologie

#nokia lumia # nokia lumia 900 #nokia lumia 900 batman

Editia speciala Nokia Lumia 900 Batman, disponibila in doar 900 unitati

Nokia pregateste o editie speciala a Nokia Lumia 900, Windows Phone cu un logo special Batman. La nivel global, editia limitata a smartphone-ului va fi disponibila intr-un numar de numai 900 unitati.

Nokia Lumia 900 Batman este a doua editie speciala a companiei finlandeze sub brand-ul Batman. In 2011, Nokia Lumia 800 a fost vanduta intr-o editie speciala, in cutie neagra, dar fara logo pe telefon.

Editia speciala a smartphone-ului Nokia este legata de lansarea urmatorului film "The Dark Night Rises", in data de 20 iulie. Phones4U este primul distribuitor european care a pornit precomanda pentru Nokia Lumia 900 Batman. Operatorul telecom ofera exclusiv noile telefoane in Marea Britanie, unde pretul fara abonament va fi de 600 lire (750 euro).

In afara de logo-ul Batman pe spatele telefonului cu carcasa de culoare neagra, Nokia Lumia 900 Batman va avea o aplicatie preinstalata "Dark Night Rises", care ofera utilizatorilor acces la imagini de fundal si sunete de apel speciale, potrivit GSMArena.com.


Sursa foto: Engadget.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea