Stiinta & Tehnologie

#kris meeke #sport 1.6 vti #peugeot 207 s16

Editia limitata Peugeot 207 S16 a fost lansata

Peugeot da sansa fanilor lui Kris Meeke sa conduca o masina similara celei care a concurat la Intercontinental Rally Challenge (IRC). Astfel, constructorul francez a prezentat o editie speciala 207 S16.

Cu toate acestea, Peugeot a imbunatatit exteriorul masinii, in timp ce performantele motorului au ramas practic la fel ca pe versiunea Sport 1.6 VTi .

Exista numeroase upgrade-uri exterioare, in comparatie cu versiunea sport, inclusiv vopseaua alba Bianca. Aspectul sportiv este in continuare imbunatatit cu adaugarea unui nou bodykit care adauga atat un nou spoiler pentru fata si spate, praguri laterale redesenate, cat si un difuzor spate.

In plus, masinile sunt dotate cu jante de 17 inch din aliaj Hockenheim, o noua grila fata, logo-uri interioare, semnate de Kris Meeke insusi.

Masina nu aduce nimic nou in termeni de performanta fata de configuratia disponibila pe gama 207. Propulsorul de 1,6 litri cu patru cilindri dezvolta aceeasi putere, 120 CP si ajuta masina sa sprinteze de la 0 la 100 km / h in 10.7 secunde. Viteza maxima ajunge la 201 kilometri pe ora.

Seria speciala va fi limitat la 250 de unitati si vor fi disponibile numai in Marea Britanie. Preturile incep de la 23.550 dolari .

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea