Stiinta & Tehnologie

EA Mobile lanseaza 5 jocuri noi pentru telefoanele mobile

EA Mobile, sunt doar o unitate a dezvoltatorului de jocuri video , Electronic Arts . Cunoscatorii nu mai au nevoie de o introducere, literele EA spunand destule pentru ei. Pentru restul, EA este una din cele mai renumite companii dezvoltatoare de jocuri video.

Azi, compania a anuntat lansarea a cinci noi jocuri pentru telefoanele mobile . Astfel, iubitorii acestui gen de distractie vor putea sa se bucure de The Sims 2 Castaway si The Sims Pool, continuari ale francizei deja celebre, The Sims.

5 jocuri noi

Al treilea joc anuntat de EA Mobile este o versiune pentru telefoanele mobile a jocului Monopoly Here & Now care exista deja in versiunea pentru PC-uri. Yahtzee Adventures are noi caracteristici, personaje, locatii si a fost reinnoit.

Ultimul pe lista este Merv Griffin's Crosswords, un joc ce isi are originile intr-un show TV cunoscut in Statele Unite. Pe langa jocurile care se lanseaza pentru mobile, EA, va lansa special pentru iPod, Hasbro Games Scrabble care va fi distribuit doar in America de Nord si Yahtzee care poate fi descarcat din magazinul online iTunes de oricine de pe glob.

Telefoanele mobile, platforme portabile de joc

"EA Mobile continua sa creeze si sa distribuie jocuri care pot aduce potentiali clienti care vor sa descarce si sa se bucure de jocurile pentru telefoane mobile. Pentru ca exista atat de multe modele de telefoane, de la entry-level-uri la telefoane cu 3G, impreuna cu dispozitive ca iPod-ul, acestea prezinta platforme promitatoare care satisfac si atrag noi clienti in lumea divertismentului", a declarat Travis Boatman, vice presedinte al Worldwide Studios din cadrul EA Mobile.

In prezent cele cinci jocuri sunt distribuite doar in America de Nord, dar se asteapta lansarea lor pe plan global foarte curand.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea