Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone #iphone 3g #iphone 3g s #joc #mobile #dweebs #creaturi #extraterestrii

Dweebs se lanseaza pe iPhone

Mobile Amusements anunta lansarea unuia dintre cele mai cunoscute jocuri casual pentru sistemele PC in versiunea dedicata iPhone-ului.

Jocul este compatibil atat cu modelel vechi de iPhone, cat si cu noul iPhone 3GS si playerele muzicale iPod Touch.

Povestea Dweebs

Creaturile Dweebs traiesc pe o planeta foarte indepartata, intr-o galaxie nedescoperita de oameni , intr-un viitor foarte indepartat. Din pacate "dweebii" au ajuns pe Terra dupa ce un o nava care ii trasporta s-a prabusit aici. Captivi pe Pamant, dweebii au nevoie de ajutorul oamenilor sa se intoarca pe planeta lor. Creaturile nu sunt cele mai destepte vietati din galaxie, dar au o infatisare adorabila si de obicei sunt ajutati de oameni. Misiunea jucatorului este sa ajute extraterestrii sa se intoarca pe planeta lor.

Din pacate mai exista si o rasa mutata genetic numita Black Weevil Dweebs. Acestia vor incerca sa opreasca lucrarile la nava care ii va transporta pe restul dweebilor pe planeta mama.

Caracterisiticile jocului

Jocul Dweebs pentru iPhone este o versiune modificata pentru aceste platforme, inspirata din originalul Dweebs care a fost lansat in urma cu cativa ani pentru sistemele PC si Mac.

Dweebs dispune de 24 de nivele, posibilitatea de salvare a jocului, stil usor de invatat, grafica colorata si este potrivit pentru toata varstele. Jocul poate fi descarcat online din magazinul virtual iTunes si costa 0,79 euro, adica aproximativ 4 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea