Stiinta & Tehnologie

#android #windows phone 7 #apple #microsoft #google

Dezvoltatorii de aplicatii, atrasi de Android si Windows Phone 7

Un studiu realizat de Millenial Media in colaborare cu Digiday si Stifel Nicolaus indica interesul din ce in ce mai mare al dezvoltatorilor de aplicatii pentru Windows Phone 7 si Android.

Veniturile generate de aplicatii vor creste in 2011, odata cu migrarea dezvoltatorilor de la sistemul Apple ios catre android si Windows Phone 7.

Estimarile arata ca sistemul Android ar putea atrage in jur de 29% din dezvoltatori in viitorul apropiat, fata de 23% in prezent.

Windows Phone 7 va atrage si el mult mai multi dezvoltatori. In prezent, sistemul de operare realizat de Microsoft a atras doar 6% dintre developerii de telefoane mobile. Procentul ar putea creste pana la 20%, potrivit studiului citat de mobillisimo.ro.

Dezvoltatorii castigati de Android si Windows Phone 7 vor fi pierfuri de sistemul de operare Apple iOS, caruia i-a fost prognozata o scadere de la 31% la 8% in viitorul apropiat.

Google si Microsoft se pot bucura de rezultatele sondajului, care arata ca pot putea oferi utilizatorilor din ce in ce mai multe aplicatii de calitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea