Stiinta & Tehnologie

Devine HTC Touch HD noul HTC G2?

Terminalul HTC Touch HD este adevaratul rival iPhone al companiei taiwaneze.

In schimb, HTC T-Mobile G1 a fost primul terminal al companiei care rula sistemul de operare Google Android .

Zvonuri de pe internet

PhoneDog, site dedicat telefoanelor mobile a relatat intr-una din stirile publicate pe site-ul lor, ca modelul HTC Touch HD va fi al doilea terminal al companiei care va rula Google Android.

Mai precis, zovnurile spun despre o noua varianta a lui HTC Touch HD care sa dispuna de acest sistem de operare. Pe de alta parte, compania taiwaneza nu a facut nici un anunt oficial cu privire la acest zvon. Daca in viitor se adevereste faptul ca HTC HD va rula Android, probabil ca terminalul se va numi HTC G2.

Specificatii tehnice ale lui G1

Terminalul G1 masoara 117 x 55,7 x 17,1 mm si cantareste 158 de grame. Telefonul are ecran de 3,2 inch cu rezoltutie HVGA de 480 x 320 pixeli si 65.000 de culori. Android G1 dispune de serviciile Google preintantalate, adica Maps (satelit, trafic si vizualizare strazi inclus), G-mail, YouTube, Calendar si Google Talk. Totodata, camera foto din dotare este de 3,1 megapixeli, dar fara capabilitati de captare video.

Telefonul are tastatura QWERTY completa fizica, memorie ce poate fi extinsa pana la 8 GB, dar nu are Bluetooth stereo cu A2DP. G1 va functiona cel mai bine in retele cu acoperire 3G, pentru ca a fost conceput pentru asa ceva. HTC G1 are suport T-Mobile 3G, EDGE si Wi-Fi incorporat. Terminalului nu ii va lipsi receptorul GPS si compasul digital.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea