Stiinta & Tehnologie

#porti deschise #duster #dacia

De maine, Dacia pune cinci Duster in joc la operatiunea "Porti Deschise"

Dacia demareaza maine Operatiunea Porti Deschise si concursul "Jocul cheii", in urma caruia cinci participanti norocosi pot castiga cate un Dacia Duster .

Dacia va demara operatiunea "Porti Deschise" in reteaua sa din Romania in perioada 15-18 aprilie, timp in care va organiza si concursul "Jocul cheii". Vizitatorii retelei comerciale Dacia din Romania vor avea ocazia de a descoperi si testa gratuit noul Duster, primul SUV al marcii din Mioveni.

Cinci romani vor castiga cate un Dacia Duster in urma concursului "Jocul cheii", patru dintre acestia urmand sa castige prin cele 500.000 de chei amplasate pe pliantele promotionale impartite in tara, iar cel de-al cincilea castigator fiind extras printr-o tragere la sorti speciala.

Pentru a participa la Jocul cheii, participantii trebuie sa aiba 18 ani impliniti si sa detina un pliant original care contine o cheie Dacia. Aceste pliante pot fi gasite atat in presa nationala, cat si in showroom -urile Dacia – acestea din urma primind circa 300.000 de exemplare la nivel de tara.

Fiecare participant care detine o cheie trebuie sa incerce sa porneasca vehiculul Duster expus in show-room . Cheia care porneste motorul lui Duster fara a brusca in vreun fel mecanismul de pornire sau demarorul este cheia castigatoare. In cazul in care participantii nu reusesc sa castige toate cele patru exemplare Dacia Duster puse in joc la "Jocul cheii", acestia vor primi inca o sansa prin tombola organizata in reteaua Dacia.

Pentru a participa la tombola, cetatenii trebuie sa completeze talonul atasat pliantului cu cheie si sa il introduca in urna dedicata din showroom-ul Dacia pe care l-au vizitat. Fiecare exemplar Duster pus la concurs este in versiunea 1.6 16v cu tractiune 4x2. Participarea la concursul "Jocul cheii" si la tombola Dacia este posibila doar in perioada 15-18 aprilie, intre orele 9:00-19:00 la reprezentantele Dacia din toata tara.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea