Stiinta & Tehnologie

#traficul autovehiculelor #recensamant #cnadnr

De doua ori mai multe masini in trafic pana in 2025

Se pare ca pana in 2025 numarul autovehiculelor care vor circula pe strazile patriei noastre s-ar putea dubla, astfel ca de la 5.000, cate strabat in prezent soselele, ar ajunge la 8.970, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

"In 1985 media zilnica anuala a autovehiculelor care circulau pe drumurile nationale era de 2.421. Astazi, numarul acestora s-a dublat, la 4.957. Prognozele arata ca pana in anul 2025 numarul autovehiculelor care se vor deplasa pe drumurile Romaniei ar putea creste pana la 8.974, de aproape doua ori mai multe decat azi", dupa cum se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a demarat ieri la ora 8.00 recensamantul traficului autovehiculelor care circula pe teritoriul tarii noastre, indiferent de tara in care sunt inmatriculate. Exista 943 de posturi de inregistrare pe drumurile nationale, 2.202 pe drumurile judetene si 184 pe drumurile comunale. Monitorizarea traficului se va incheia la 13 noiembrie 2010 , ora 20:00, iar concluziile vor fi facute publice in primul trimestru al anului 2011.

Cititi mai multe pe Auto.ro

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.