Stiinta & Tehnologie

#inchiriere masina #inchirieri auto #inchirieri auto otopeni #inchirieri masini bucuresti #promotor rent a car #rent a car romania

(P) De ce sa inchiriezi o masina? Promotor Rent a Car - Partener de baza pentru afacerile de succes.

 

In cautarea succesului unor mari afaceri, recuzita aferenta unei prime intalniri constituie o baza solida pentru construirea unor relatii de afaceri de durata, iar masina de serviciu devine astfel un pion de incredere in imaginea conturata, fiind adeseori mai importanta decat insasi actiunile listate de companie pe bursele de valori.


In mediul de business actual, timpul nu mai inseamna  de mult bani, ci informatie, iar rapiditatea cu care se difuzeaza o informatie devine centrul nodal al oricarei activitati.

Presati de timp si intalniri urgente, oamenii de business trebuie sa circule mai repede decat informatia pentru a ajunge prompt in delegatii, conferinte, ori evenimente din alte orase, asa ca inchirierea unei masini reprezinta o solutie ideala.

Contactul direct este vital in comunitatile de business. El faciliteaza interactinea si consolideaza relatiile intre antreprenori. Telefonul mobil, e-mail-ul sau faxul sunt doar niste “voci fara chip”, de aceea prezenta fizica este indispensabila. Una dintre companiile care si-a castigat in timp respectul clientilor oferind automobile sigure, confortabile si la preturi avantajoase este Promotor Rent a Car.

In viata de business situatiile imprevizibile pot aparea oricand, iar daca sunt probleme cu masina de business sau aceasta se afla in service si este impetuos necesara participarea la un eveniment, prin serviciile de inchirieri automobile, protocolul sacoului se poate transforma instantaneu in eticheta cailor putere.

Transferul catre aeroport pentru deplasarea in delegatii in alte tari sau revenirea din strainatate nu trebuie puse in pericol de agitatia si aglomeratia din Bucuresti, prin urmare, optiunea inchirierii unei masini de calitate ramane mai mult decat viabila. Prin seriozitatea si profesionalismul serviciilor de inchirieri auto,  Promotor Rent a Car isi propune sa devina partenerul din umbra pentru succesul in business, in orice colt al tarii s-ar afla acesta.

Va invitam totodata, sa profitam impreuna si de avantajele principale ale Inchirierii pe termen lung cu servicii incluse:
 

1. Financiare/ Fiscale :

  • Chiria lunara presupune o cheltuiala deductibila integral la momentul inregistrarii (realmente incomparabila cu creditul si leasing-ul finaciare, a caror amortizare este liniara).
  • Avansul 0, neimplicand un efort investitional (in raport cu 10 -30 % avans la leasing-ul financiar) si neinregistrarea autovehiculelor in patrimoniul propriu, maresc capacitatea de finantare a firmei.
  • Fara Riscuri financiare - ce tin de intretinere, reparatii si, finalmente, valoarea de revanzare a masinii, care sunt preluate, in totalitate, de catre noi, dumneavoastra bucurandu-va de un flux de numerar mai transparent, mai previzibil, mai simplu.

 

2. Previzibilitate :

  • Cost lunar unic si fix pe toata durata contractului.
  • Toate taxele (rovinieta, impozit) , asigurarile (CASCO si RCA) plus un pachet complet de servicii ce include: vehicul de inlocuire, mentenanta, intretinere/reparatii, admnistrare anvelope, asistenta rutiera, ITP si reviziile, sunt incluse in costul lunar.

 

3. Flexibilitate:


Urmarim indeaproape nevoile dumneavoastra care, in mod firesc, evolueaza si asistam, prin ideea de contract flexibil, orice modificare legata de perioada de inchiriere, nr. de kilometri si, desigur, tipul autovehiculului.

Parteneriate si cu firme/companii nou infiintate, romanesti si/sau straine!


4. Siguranta si Confort:

 

  • Non-stop: asistenta rutiera + autovehicul la schimb, ori de cate ori este nevoie, = timp de imobilizare al autovehiculelor inexistent, practic, redus la zero si operativitatea team-rilor dumneavoastra care devin mai productive.
  • Reviziile si reparatiile sunt operate la timp si corect, conform normelor producatorilor.
  • Oferta personalizata, raportata nevoilor dumneavoastra, si mai multe detalii 24/7 la consultantii nostri care sunt mereu aproape!
     

Inchirieri de masini pe termen scurt, mediu si lung la pretul tau!
 

Despre Promotor Rent a Car
Promotor Rent a Car Bucuresti - Inchirieri Auto in Romania

Nume: Willy Gavriluta - CEO
Email: willy@auto-rent.ro
Telefon: 0728.246.222

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea