Stiinta & Tehnologie

#cartuse desigilate #cartuse imprimanta #imprimanta

De ce sa cumperi cartuse desigilate pentru imprimanta

Trebuie sa schimbi cartusul imprimantei insa nu ai suficienti bani pentru a achizitiona unul? Poti alege un cartus desigilat. Avantajul acestuia este ca este mult mai ieftin decat unul clasic, insa este la fel de bun.

 

Carusele pentru imprimanta desigilate sunt produse originale care au sigiliul desfacut, insa produsele sunt noi si nefolosite. Sunt insa mai ieftine decat cele sigilate fiind perfecte pentru cei care vor sa faca economie sau pentru cei care nu au suficienti bani.

Poti gasi cartuse originale si compatibile pentru imprimanta ta la doar un click distanta, pe magazinul online toner-shop.ro, un magazin foarte prietenos cu clientii. Site-ul extrem de intuitiv te va ajuta sa alegi varianta cea mai buna in functie de imprimanta pe care o detii.

Cartusul se alege si in functie de tipul de imprimanta pe care-l ai. Imprimantele cu cerneala (inkjet) sunt de regula folosite acasa, pentru a tipari documente sau fotografii la calitate inalta, iar consumul de tus este de obicei mai ridicat. Imprimantele laser sunt mai potrivite pentru birouri sau business-uri de profil, pentru tiparirea unui volum mare de documente, avand avantajul ca tiparesc mai rapid si consuma mai putin cartus.

Pe toner-shop.ro poti gasi cu usurinta produse pentru imprimanta ta, indiferent ca este inkjet, laser sau copiator multifunctional. Alegand produse desigilate, care sunt noi si nefolosite, beneficiezi de pret redus. In plus, beneficiezi de livrare gratuita in Bucuresti si, la achizitionarea a minim trei produse, oriunde in tara.

Cartuse originale sau cartuse compatibile?

Multi dintre cei care au acasa o imprimanta se intreaba daca sa aleaga un cartus original sau unul compatibil cu imprimanta din dotare.

Cand vine vorba despre pret, chiar si in cazul celor desigilate, avantajul este de partea cartuselor compatibile, care sunt semnificativ mai ieftine decat cele originale. Insa, cand vorbim despre calitate, cele originale castiga in fata celor compatibile, dar diferentele nu sunt atat de mari. Asadar, si cartusele compatibile ofera rezultate optime la printare, fara diferente semnificative.

Trebuie sa tii cont insa de faptul ca este indicat sa achizitionaezi din cand in cand si cartuse originale pentru a mentine calitatea imprimarii si a capetelor de tiparire. Ideal este ca acestea sa fie folosite alternativ.

Livrare rapida si gratuita pe toner-shop.ro

Pe toner-shop.ro gasesti atat produse originale cat si produse compatibile pentru imprimanta ta, la preturi avantajoase. Chiar si produsele de la branduri de renume pot fi achizitionate la un excelent in ceea ce priveste raportul calitate-pret, iar totul este la doar un click distanta. In plus, in sectiunea de produse desigilate, gasesti cartuse de imprimanta noi, nefolosite, la un pret mai mic.

Livrare gratuita in Bucuresti, indiferent de numarul de produse comandate. In schimb, in tara, livrarea este gratuita daca se trece de numarul de trei produse comandate.

In plus, procesarea comenzii si livrarea produselor se face intr-un timp foarte scurt de la depunerea comenzii, astfel incat in maxim 48 de ore poti avea produsul sau produsele comandat acasa, daca locuiesti in Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea