Stiinta & Tehnologie

#masini in leasing #leasing masini

De ce sa alegem masini in leasing in 2019? Recomandari pentru achizitii inteligente

Cu problema extinderii parcului auto si achizitionarea mijloacelor de transport se confrunta orice agent economic, indiferent de dimensiunea afacerii si domeniul de activitate. Optiunea de a achizitiona masini leasing, permite insa rezolvarea aceastei probleme in mod optim. Datorita solutiei masini leasing apare posibilitatea de a achizitiona orice mijloc de transport, atat nou cat si rulat, de import sau autohton.

Cum sa achizitionam masini in leasing?

Schema achzitiei unei masini leasing este destul de simpla. Costul masinii complet sau partial plateste compania de leasing, dupa care transportul este transmis clientului in folosinta, adica in chirie cu dreptul de rascumparare ulterioara. Suma de imprumut este platita treptat, intr-o anumita perioada de timp.

Dupa plata integrala a pretului, el devine proprietar cu dreptul deplin al bunului. Mai departe clientul poate vinde masina, sau sa o utilizeze dupa discretia sa. Contractul de leasing este incheiat cu compania de leasing. Cand este vorba de masini, companiile furnizoare de aceste bunuri, de asemenea ofera serviciul de promovare a tranzactiei de leasing. Contractul contine informatii cu privire la conditiile de inchiriere, volumul ratelor, termenul de arenda si conditiile de trecere in drept de proprietate.

Cresterea si dezvoltarea oricarei afaceri in primul rand depinde de selectarea corecta a programului de finantare. Fiind ales corect partenerul financiar, in cazul dat compania de leasing, se va defeni succesul, se va asigura eficienta si confortul in afacere.

O trasatura distinctiva a serviciului masini leasing este viteza in luarea deciziilor de finantare, simplitatea si usurinta de a intelege continutul contractului.

Timp pierdut inseamna bani necastigati. Acest adevar este cunoscut de orice om de afaceri. Deacea se depun eforturi, pentru ca sa fie redus timpul pentru colectarea si prelucrarea informatiei de a incheia un contract de leasing.

Intotdeauna deciziile operationale se iau in interesul clientului, si o abordare personala la rezolvarea problemelor de afaceri asigura dezvoltare durabila oricarei companii.

Benefeciati de contracte pentru masini leasing in conditii de siguranta

Pentru o companie care ia masini leasing, o astfel de metoda de creditare permite oamenilor sa economiseasca fonduri proprii, deoarece nu este nevoie sa plateasca sume mari de la inceput. Achizitia se face cu plati in rate, care se pot ajusta sub cele mai confortabile conditii. Momentul rambursarii intregii sume se petrece atunci cand benefeciarul de acum are castig din exploatarea masinii.

Conform contractului de leasing, plata incepe doar din momentul primirii obiectului in folosinta. Nu este nevoie sa se pretinda un gaj, deoarece obiectul contractului ramane in proprietatea companiei de leasing.

Termenul contractului de masini leasing poate fi prevazut in asa fel incat sa corespunda cu timpul autogestiunii obiectului achizitionat. Daca termenul este foarte mare, masina in leasing se poate obtine la final la un cost de zero.

Optiunea pentru masini leasing permite reducerea impozitulului pe profit si proprietate. Datorita faptului ca leasingul ia in consideraratie amortizarea accelerata, valoarea de bilant a bunurilor scade de multe ori mai rapid si astfel sunt reduse platile pentru impozitul patrimonial.

Descopera cele mai profitabile posibilitati pentru masini leasing

Devenind un partener de incredere al companiei Auto Geist, orice client isi va permite sa evite cheltueli inutile pentru a optimiza costurile companiei. In cel mai scurt timp se poate de achizitiona aici un Land Rover, Ford Focus, Skooda Octavia, BMW 320, Audi 6 s.a. m.d.

Posibilitatea de a alege volumul avansului, mica lista de documente obligatorii, operativitatea de examinare a cererii si alte inlesniri, fac cat mai rapid si mai confortabil procesul de cumparare masini leasing cu compania Auto Geist.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea