Stiinta & Tehnologie

#dacia #marca auto #trusted brands

Dacia, votata cea mai de incredere marca auto din Romania

Dacia a fost aleasa cea mai de incredere marca auto din Romania in cadrul studiului "Trusted Brands" 2012, intocmit de revista Reader’s Digest. Dacia a reusit sa devanseze marci cunoscuta precum Volkswagen si Mercedes.

Brandul a mai ocupat locul intai in cadrul acestui clasament si in 2010 si 2011.

"Acum 10 ani, aceasta performanta ni s-ar fi parut greu de conceput. Suntem mandri sa vedem cat de mult a evoluat brandul Dacia, iar acest premiu este un angajament ca ne vom tine in continuare promisiunile fata de clientii nostri. Speram sa le castigam si mai mult increderea cu ajutorul noului nostru model, Dacia Lodgy, pe care il vor putea testa in Romania in mai putin de o luna", a declarat Mihai Bordeanu, Directorul de Marketing Dacia Romania, prezent la Gala Reader’s Digest.

Studiul "Trusted Brands" a fost realizat prin corespondenta in perioada septembrie - octombrie 2011, la nivel european. El cuprinde douazeci de categorii comune celor cincisprezece tari europene (precum categoria "Auto", la care a concurat Dacia), dar si categorii locale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea