Stiinta & Tehnologie

#pret #marea britanie #dacia sandero

Dacia Sandero este laudata cu generozitate in Marea Britanie

Presa din Marea Britanie are numai cuvinte de lauda pentru Dacia Sandero. Autoturismul a fost laudat cu generozitate pentru raportul calitate/pret excelent.

Dacia Sandero va fi vanduta in Marea Britanie la un pret de 5995 lire sterline (7400 euro), iar presa britanica lauda automobilul Dacia in special din prisma pretului.

Jurnalistii britanici compara pretul unei Dacia Sandero cu pretul vopselei albe de pe un Ferrari 599 sau Maserati Quattroporte. Dacia Sandero costa aproape la fel de putin ca franele de carbon ale Porsche 911 scriu britanicii, citati de EVZ.ro.

In afara de pret, atuurile principale laudate de englezi la Dacia Sandero sunt consumul redus de carburant si spatiul generos din portbagaj, obtinut prin rabatarea banchetei din spate.

Dacia Sandero va fi lansata in Marea Britanie in ianuarie 2013, iar cea mai scumpa versiune, Laureate, costa 7995 lire sterline (9.900 euro).

Sursa foto: Telegraph.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea