Stiinta & Tehnologie

#dacia logan mcv #dacia #dacia popster

Dacia Popster, un nou monovolum de la Dacia

Dacia pregateste lansarea lui Popster, un monovolum cu un pret de 14.800 de euro, care ar putea deveni un concurent puternic pentru Renault Scenic .

Brandul Dacia se va imbogati cu patru modele noi in acest an sau in 2012: doua modele de familie, un monovolum - dacia popster si o masina de oras derivata dintr-o autoutilitara usoara, potrivit L'Automobile Magazine.

"Un break, un 4X4, doua berline... Dacia ataca pe toate fronturile. Urmatoarea etapa va fi monovolumul si, pentru a intra pe acest segment, constructorul auto propune doua modele", spun francezii, citati de ZF.ro.

Dacia Popster nu ofera inovatii in design. Al treilea lateral este de forma patrata, in timp ce usile din spate se deschid in modul clasic.

Noul monovolum va avea 4,5 metri si un pret care speria concurenta: 14.800 euro. Daca acesta este pretul pentru varianta cu cele mai putine dotari, diferenta de pret fata de Renault Scenic va fi de 6.000 euro.

Autoutilitara pregatita de Dacia va avea portiere culisante in spate, iar portbagajul va avea doua usi, ca la Dacia Logan MCV .

Vandut cu 13.000 euro (benzina) sau 14.500 euro pentru echiparea diesel cu motor de 85 CP, noul model, va fi cu 3.750 de euro mai ieftin decat Kangoo dCi 90 Authentique, dar va putea transporta o cantitate mai mare, potrivit ZF.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea