Stiinta & Tehnologie

#drive test #duster #dacia

Dacia invita la testarea lui Duster

Euforia generala determinata de apropierea sosirii lui Duster a cuprins toata tara, dovada sta si faptul ca au inceput deja precomenzile pentru noul SUV autohton.

Dar nici producatorul nu doarme, astfel ca a lansat campania "Fii printre primii care testeaza Dacia Duster ". Chiar daca masina mai are un pic de asteptat pana sa ajunga in showroom , toti curiosii se pot inscrie anticipat, gratie acestei initiative, pentru un drive-test. Inscrierea se face pe site-ul oficial Dacia, prin completarea datelor personale.

Imediat ce masinile vor fi disponibile pentru teste , doritorii care s-au inscris vor fi contactati de agentii de vanzari din reteaua Dacia si vor fi programati la test.

Dacia va lansa primul SUV din istoria brandului autohton cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare, iar preturile vor fi cuprinse intre 12.000 si 17.000 de euro, cu TVA inclus.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea