Stiinta & Tehnologie

#dacia #duster #romania #oficial

Dacia Duster, prezentat oficial in Romania

Dacia a prezentat oficial in Romania al saselea model al gamei sale, SUV-ul Duster.

Pe langa reprezentatii companiei, la eveniment au luat parte campionul francez de Formula 1, Alain Prost , cel care a si pilotat un vechicul de competitie Duster in sezonul 2010 al Trofeului Andros. Totodata, in publicul prezent s-au mai numarat si Bogdan Stelea , Razvan Lucescu Jr.

Modelul va fi comercializat in Romania la preturi care incep de 10.500 euro cu TVA inclus pentru versiunile 4x2. Modelele 4x4 vor avea preturi care incep de 12.300 euro. Totodata, al saselea model Dacia este diponibil in trei variante de echipare, Duster, Ambiance si Laureate. Doritorii pot opta intre un motor pe benzina 1.6 16 V de 105 CP si doua motoare Diesel 1.5 dCI de 85 CP si respectiv 110 CP.

Dacia Duster a fost prezentat in evenimentul de azi ca fiind o masina "scandalos de accesibila". Doritorii vor putea sa isi achiztioneze primele masini incepand cu 15 aprilie 2010 cu ocazia "Operatiunii Portii Deschise" care se va derula in toata reateaua comerciala Dacia.

"Succesul face parte din genele noului model Dacia. Duster a demonstrat deja de ce performante este capabil in competitie. Sunt sigur ca acest lucru va fir confirmat si de cifrele de vanzari. Duster este o masina buna de care romanii pot fi mandri"
, a declarat pilotul Alain Prost.

Galerie foto de la lansarea oficiala a SUV-ului Dacia Duster in Romania

Urmareste un material video de la lansarea Daciei Duster:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea