Stiinta & Tehnologie

#europa #showroom #dacia #masini

Dacia continua expansiunea showroom-urilor exclusive in Europa

Dupa ce la sfarsitul anului 2010 in Europa functionau 150 de showroom -uri exclusive Dacia , compania a stabilit sa mai deschida anul acesta inca 50 de unitati , pentru a insuma 200, dupa cum a declarat de curand Rafael Treguer, director de dezvoltare Dacia .

Asadar, Dacia continua expansiunea in Europa dupa ce, pana anul trecut, se vindea pe spatii reduse al showroom-urilor Renault.

In rest, pentru 2011 nu se anunta noutati spectaculoase de la Dacia, compania propunandu-si sa-si consolideze relatiile cu dealerii, imaginea si produsele deja existente.

Pentru marca romaneasca, anul 2010 a fost un an extrem de prolific, cu vanzari la nivel mondial de 348.723 de unitati, cu 12% fata de 2009. Cel mai vandut model Dacia in 2010, la nivel global, a fost Sandero, cu 154.559 unitati comercializate in intreaga lume, urmat de Logan, cu 127.164 exemplare vandute si de Dacia Duster (lansat in primavara anului trecut), cu 67.000 unitati vandute.


Citeste mai multe detalii pe Auto.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea