Stiinta & Tehnologie

#dacia logan #dacia #masini #logan #dacia sandero #lansare auto

Dacia a prezentat la Paris noile generatii Logan si Sandero

Noile modele Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway au fost prezentate, joi, la Salonul Auto de la Paris.

Noile Sandero si Sandero Stepway vor putea fi comandate in Romania incepand cu data de 1 octombrie. Varianta de baza a unui Sandero va costa 6.990 de euro (TVA inclus), iar cel mai ieftin Sandero Stepway va costa 10.800 de euro.

Noua Dacie Logan va putea fi comandata pe piata romaneasca la sfarsitul acestui an, la un pret care inca nu a fost stabilit. In schimb, Carlos Tavares, directorul operational al Renault, a anuntat cat va costa noul Logan pe teritoriul Frantei: 7.700 de euro.

"Noua generatie Logan si Sandero pastreaza genele care au asigurat succesul marcii, aducand imbunatatiri fata de generatia anterioara. Cea mai vizibila caracteristica este o noua identitate de design. Designul exterior a ramas robust, dar a devenit mai modern si mai elegant, inspirand totodata o perceptie mai ridicata a calitatii", a declarat Tavares la Salonul Auto de la Paris.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea