Stiinta & Tehnologie

# detector de camere #urmarire

Cum stii ca esti urmarit in propria ta locuinta? Un detector de camere te poate ajuta!

Din pacate, din ce in ce mai multe cupluri sunt supuse unor teste, iar testul geloziei si al fidelitatii este cel mai important. Unii parteneri pica acest test si investesc in camere de supraveghere ascunse sau in microfoane spion pe care le amplaseaza in interiorul locuintei sau in spatiul pe care il impart cu jumatatea lor in speranta ca unele banuieli le vor fi confirmate sau, dimpotriva, spulberate. Din fericire, in sprijinul persoanelor banuite de infidelitate sau de un comportament necorespunzator vin unele dispozitive de tip detector camere spion si microfoane ascunse. Acestea au rolul de a demasca dispozitivele spion folosite si amplasate in locuinta si de a proteja intimitatea.

Utilizatorii acestor dispozitive nu trebuie sa fie experti pentru a folosi un detector de camere ascunse si nu au nevoie de studii in domeniu, indicatiile fiind suficiente in acest sens. Cel mai bun detector de microfoane si camere ascunse nu exista teoretic, dar practic exista câte un detector ideal pentru fiecare.

De ce este important de achizitionat un detector de microfoane si camere ascunse?

Detectorul de microfoane si de camere ascunse este un dispozitiv extrem de important pentru cei care banuiesc ca sunt banuiti si mereu supravegheati. De asemenea, cei care sunt implicati in procese legale, in diferite afaceri, cei care au o relatie extraconjugala si observa un comportament ciudat al partenerului de cuplu pot banui ca sunt spionati.

Dispozitivele de spionaj pot fi usor demascate cu ajutorul unui detector de camere care va face fata oricarui dispozitiv modern din punct de vedere tehnologic. Având in vedere ca in mod continuu aceste dispozitive de spionaj sunt dezvoltate in asa fel incât sa fie mai greu de detectat, un detector se va dovedi extrem de eficient in acest sens. Nimeni nu trebuie sa presupuna ca acest lucru nu i se poate intâmpla si ca intimitatea este pastrata deplin.

Criterii pentru a alege cel mai bun detector de microfoane si de camere ascunse

Cei care nu au fost niciodata in situatia de a alege un astfel de detector pot avea probleme in acest sens si pot sa se confrunte cu mici neintelegeri si nelamuriri in aceasta privinta. De aceea, in momentul in care sunt pusi in situatia de a alege un astfel de detector, cumparatorii trebuie sa tina cont nu numai de pret, ci si de frecventa detectata, astfel incât sa fie siguri ca dispozitivul face fata nevoilor lor.

In plus, se va pune accent si pe acuratetea informatiilor, nu numai pe frecventele emise de dispozitiv. Cel mai bun detector va fi cel dotat cu un filtru de semnal, care are o optiune de reglaj a sensibilitatii, dar si cu o autonomie mare. cele mai multe asemenea dispozitive functioneaza cu baterii AAA sau de tip Litiu – Ion, si dispun de functii importante ce includ:

  • semnal alarma;
  • simboluri grafice;
  • afisarea semnalului digital sau analog;
  • nivelul bateriei afisat;
  • functia de memorare a detectarilor anterioare;
  • un port pentru casti;
  • un port USB.

Sursa foto: smtsol.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea