Stiinta & Tehnologie

#supraveghere video #camere supraveghere #camere supraveghere video

Cum sa ne monitorizam rudele in varsta de la distanta

Cu totii ajungem la o varsta cand ne imbolnavim si avem nevoie de tratament periodic. Persoanele in varsta sunt cele care sufera cel mai mult, iar acestea au nevoie de sprijin permanent din partea noastra. Bunicii nostrii sau poate parintii au nevoie de tot sprijinul nostru cand ajung la varste inaintate. Desi ne dorim sa fim alaturi de ei atunci cand au probleme, timpul nu este mereu de partea noastra. Desi si-ar dori sa poata comunica cu noi cat mai des, noi niciodata nu ne gasim suficient timp.

Pentru situatiile in care batranii necesita supraveghere continua, majoritatea dintre noi opteaza pentru un azil sau angajeaza o persoana care sa aiba grija de ei la domiciliu. Acest lucru poate fi destul de costisitor si nu toata lumea isi permite. Totusi, nevoia de siguranta trebuie satisfacuta.

Tehnologia ne vine in ajutor si in acest caz. Pentru a asigura o monitorizare continua asupra lor, producatorii de camere video s-au gandit la solutia perfecta. Dezvoltarea camerelor de supraveghere IP Cube ce se pot accesa de pe telefon sunt inventia care ne ajuta sa comunicam de la distanta in mod gratuit. Putem monitoriza o persoana si locuinta in care sta folosind telefonul mobil, iar in cazuri de urgenta putem sa o contactam direct.

Camerele de supraveghere video IP Cube sunt camere de supraveghere care folosesc tehnologia IP, adica comunica prin internet si permit accesarea lor de la distanta folosind o aplicatie. Acestea sunt foarte des intalnite in familiile moderne care doresc sa-si monitorizeze casa, copilul sau membrii de familie cu varste mai inaintate care au nevoie de supraveghere permanenta.

La SKUT.ro puteti gasi camere de supraveghere IP, echipamente de supraveghere, sisteme de alarma sau echipamente audio la preturi foarte atractive. Avand o experienta foarte mare in domeniu, puteti avea garantia ca primiti cele mai bune servicii si produse. Aveti dreptul de retur, garantie de 2 ani, posibilitatea de a testa produsele cumparate si chiar asistenta post vanzare.

Camerele de supraveghere IP Cube sunt gadget-uri foarte avansate din punct de vedere tehnologic si mereu tin pasul cu cerintele industriei. O astfel de camera este capabila de multe lucruri marete, iar prima dintre ele este rezolutia de filmare. Un model accesibil poate filma HD, fiind o solutie decenta pentru utilizatorii cu mai putine pretentii. Insa modelele de top sunt capabile sa filmeze la rezolutii mult mai mari, Full HD, 2K sau 4K.

Cu astfel de rezolutii puteti vedea imaginea pe ecrane foarte mari, chiar pe televizor. Detaliile fetelor sunt foarte clare, puteti vedea cu exactitate miscarile si chiar expresia fetei.

Camerele IP Cube reprezinta mai mult de atat. Ele sunt capabile sa se integreze perfect in orice casa, avand un design elegant ce nu atrage privirile. Se pot monta oriunde in sufragerie, in dormitor sau pe hol.

Mai mult decat atat, camerele IP Cube permit dialogarea de la distanta prin intermediul unui microfon si al unui difuzor. In momentul incare considerati ca este nevoie sa transmiteti un mesaj in timp ce urmariti imaginile live, puteti face acest lucru fara probleme. Camerele de acest gen au microfoane si difuzoare astfel incat sa puteti auzi tot ceea ce se intampla in jurul lor, iar la nevoie sa transmiteti un mesaj. Aceasta functie este utila in foarte multe cazuri.

O alta functie demna de mentionat este senzorul de miscare. Multe camere au in dotarea lor un astfel de senzor care detecteaza miscarea din fata camerei pe o anumita raza. In momentul in care a simtit ca ceva s-a miscat, camera poate incepe sa filmeze.

Un alt avantaj este dat de senzorul infrarosu. Acesta va permite sa vedeti subiectul clar si pe timp de noapte, chiar daca in incapere este intuneric bezna.

Fiind o camera IP care functioneaza cu conexiune la internet, acasta poate functiona in doua feluri: prin cablu sau wireless. Majoritatea camerelor stiu sa functioneze si pe wireless. Astfel puteti elimina din start un fir neplacut, singurul fiind cel de alimentare. Aveti o flexibilitate mai mare atunci cand folositi camera.

Pe www.SKUT.ro gasiti toate produsele de care aveti nevoie. Magazinul este specializat in comercializarea camerelor de supraveghere, a sistemelor de alarma si incendiu dar si pe echipamente auto. Echipa cu experinta va ofera asistenta tehnica post vanzare, va explica cum functioneaza produsele si va permit sa le testati.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea