Stiinta & Tehnologie

#telefonie mobila #factura #factura telefonie

Cum sa injumatatesti valoarea facturii de telefonie mobila

In aceste vremuri dificile, in care bugetul este tot mai restrictiv, devine esential sa reduci valoarea tuturor cheltuielilor, inclusiv pentru serviciile de telefonie.

Telefonul mobil a devenit o necesitate la care nu poti renunta usor, insa pretul pe care il platesti pentru a avea acces la serviciile retelelor de telefonie poate fi redus cu usurinta. Iata 3 aplicatii care te pot ajuta sa reduci sumele de pe facturi, mai ales daca ai acces la o retea wireless de internet:

1. Viber este o aplicatie disponibila atat pentru sistemele Android, cat si pentru cele iOS, care permite trimiterea gratuita a mesajelor text, dar si a apelurilor.

2. What's App este o aplicatie de mesaje text gratuite, care permite si transferul de date si documente. Este disponibila pentru toate sistemele de operare.

3. Kik messenger permite trimiterea fisierelor foto si transmiterea de mesaje text si este destinata utilizatorilor de Android, dar si de iOS.

Inca un truc pe care il poti folosi pentru a reduce cheltuielile este sa te interesezi de serviciile de avertizare ale retelei mobile la care esti abonat. Astfel, vei fi instiintat prin sms sau prin email cand te apropii de terminarea minutelor incluse in abonament, a mesajelor si a traficului de date.

Sursa foto: lerablog.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea