Stiinta & Tehnologie

# alegere microfon #microvoluntariat

Cum poti alege un microfon bun?

Fie ca sunt amatori, fie ca sunt profesionisti, cei pasionati de cantat se bucura mereu atunci cand se afla pe scena si fac o echipa buna cu microfonul. Daca te-ai gandit sa cumperi un astfel de dispozitiv pentru ca iti doresti sa organizezi o seara de karaoke intre prieteni sau pentru ca ai vrea sa te inregistrezi, ar fi indicat sa stii cateva lucruri pentru a face alegerea optima:

1. Pretul reflecta calitatea

Cei mai multi cumparatori se raporteaza la acest criteriu in cadrul procesului de selectie, astfel ca, de cele mai multe ori, aleg microfonul in functie de bugetul pe care il au la dispozitie. insa, daca iti doresti un microfon de calitate cu valente excelente ale sonorizarii ar trebui sa te pregatesti pentru o investitie mai serioasa. Cu toate acestea, mai pot exista si cateva exceptii de la regula, astfel ca, poti gasi microfoane pe site-urile de specialitate la preturi avantajoase.

2. Ce tipuri de microfoane exista

La ora actuala, exista mai multe modele de microfoane din care poti alege in functie de preferintele, necesitatile si bugetul de care dispui, bineinteles. Iata cele mai intalnite tipuri:

Microfoane wireless

Acestea au incorporate un radio transmitator alimentat la baterie si inclus in corpul microfonului. Unul dintre marile avantaje pe care le ofera achizitionarea unui astfel de microfon consta in libertatea mare de miscare pe care o are utilizatorul. Aceste dispozitive pot capata anumite forme (normala, de tip lavaliera sau de prins la ureche).

Microfoane cu fir

Acestea se afla printre cele mai utilizate modele – cel putin pana in momentul aparitiei microfoanelor wireless. La ora actuala, pe piata de profil exista o multime de modele profesionale ce au capacitatea de a transmite un sunet impecabil.

Microfoane de tip clema

in general, aceste tipuri de microfoane au o caracteristica importanta si anume – sunt atasabile si pot fi agatate de corpul anumitor obiecte muzicale – cum ar fi vioara, viola s.a.m.d.in felul acesta, microfonul se va deplasa in acelasi timp cu instrumentul, fara ca sunetul sa-si piarda din intensitate sau din constanta.

Microfoane pentru suprafata

Aceste tipuri pot fi prinse de perete sau tavan, sau pot fi pozitionate pe orice portiune plana, captand sunetul din incaperi mari. Datorita caracteristicilor sale de compact si a versatilitatii lor, pot fi utilizate cu brio in cadrul conferintelor, pe podiumuri, la intruniri si in alte contexte formale.

3. De unde pot achizitiona un microfon bun

Mediul online este destul de bogat in optiuni in materie de microfoane – si nu numai. Asadar, daca te afli in cautarea unui microfon profesional, poti consulta ofertele de pe piata de specialitate pentru a te asigura ca iei o decizie optima.

SoundStil – o alegere excelenta

Magazinul online SoundStil este un distribuitor exclusiv de echipamente profesionale de sunet, lumini si instrumente muzicale. Remarcandu-se prin calitatea produselor si a serviciilor oferite pe piata, magazinul acopera o gama complexa de instrumente si echipamente profesionale care satisfac cele mai exigente cerinte.

Asadar, daca te afli in cautarea unor microfoane de calitate, de boxe sau de instrumente, viziteaza site-ul soundstil.ro si comanda produsele de care ai nevoie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea