Stiinta & Tehnologie

# facebook block #facebook

Cum poti afla daca ti s-a dat "block" pe Facebook. Trucul pe care toata lumea trebuie sa-l stie

Ai o lista uriasa de prieteni pe Facebook. Uneori se intampla ca unii dintre acestia sa te scoata din lista de prieteni, sau chiar sa-ti dea block. Insa cum poti afla daca cineva ti-a dat block sau doar te-a sters de la prieteni? Iata care este trucul care te ajuta sa afli usor daca o persoana ti-a dat block sau nu.

 

Ce NU trebuie sa faci

Acum ca stii cum poti afla daca ti s-a dat block sau unfriend, este important sa stii si ce Nu trebuie sa faci. Pe internet exista o multime de site-uri si aplicatii care iti promit ca iti arata cine te-a blocat. Nu folosi niciodata aceste site-uri deoarece nu fac decat sa-ti fure datele personale si sa-ti infecteze telefonul sau calcularoul cu virusi.

Cum iti dai seama daca ai fost sau nu blocat

Cel mai simplu este sa cauti in messenger ultima discutie avuta cu persoana respectiva si sa ii scrii. Daca iti rapunde, nu ai fost blocat. In schimb, daca nu iti raspunde sau nu gasesti chatul respectiv, inseamna ca ai fost bloact. 

Desigur, mai exista si posibilitatea ca persoana respectiva, pur si simplu, sa-si fi sers contul sau sa fi fost blocata de Facebook pentru incalcarea termenilor si conditiilor.  

Daca ai fost blocat nu vei mai putea accesa profilul persoanei respective daca esti logat. Prin urmare te poti deloga si cauta contul de Facebook al persoanei respective in Google. Sau poti ruga un prieten sa-ti permita sa cauti persoana respectiva pe Facebook-ul lui. Daca o gasesti, inseamna ca ti-a dat block.

FOTO: dhakatribune.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea