Stiinta & Tehnologie

#aplicatie mobila #telefoane inteligente #aplicatii #telefoane

Cum iti poate ajuta afacerea o aplicatie mobila

Telefoanele inteligente sunt parte din viata noastra si, in plus fata de a avea functiile de baza pentru telefonie, ne ofera si abilitatea de a rula o multime de aplicatii. Companiile se pot folosi de acest lucru pentru a ajunge mai usor la clienti prin intermediul unei aplicatii mobile dedicate.

Afaceri care se pot folosi de aplicatiile mobile

O aplicatie mobila poate fi gandita in asa fel incat sa se preteze si in domenii care nu sunt asociate in mod traditional cu utilizarea in acest mod. O echipa de avocati poate ajunge la clienti cu ajutorul unei aplicatii care sa faciliteze accesul la tipurile de servicii legale oferite si care sa ii puna pe clienti in contact direct cu firma.

Contabilitatea se poate muta in online si in buzunarele clientilor cu ajutorul unei aplicatii mobile. Clientul poate folosi un numar de functii, precum cele de facturare sau de evidenta a cheltuielilor, iar informatiile pot fi sincronizare automat de firma de contabilitate care se ocupa de respectivul cont de client.

Companiile care ofera servicii de formare de companii, spre exemplu o firma care ajuta clientii sa deschida o companie in Germania, poate face acest lucru cu ajutorul unei aplicatii mobile in care clientul sa parcurga primii pasi pentru inregistrarea datelor noii entitati legale.

Si o echipa de instalatori poate avea beneficii atunci cand alege sa ajunga la clientii dintr-un oras cu ajutorul unei aplicatii mobile. Persoanele interesate de servicii de repratii pot completa un formular in aplicatie sau ii pot contacta direct pe instalatori pentru o analiza rapida, chiar asistata de dovezi foto sau video.

Atunci cand ne dorim diferite proceduri cosmetice, ne-ar placea adesea sa putem vedea cum va arata rezultatul final. Daca acest lucru este posibil deja pentru o tunsoare sau o noua culoare a parului, un pas natural este sa ne gandim si la o aplicatie mobila pentru implant de par. Clientul poate urca in aplicatie o fotografie recenta si poate incerca virtual rezultatul posibil al interventiei de transplant de par.

Lista de afaceri prezentate mai sus nu include si acele companii care utilizeaza deja cu foarte mare succes aplicatiile mobile, precum restaurantele sau firmele de imbracaminte si incaltaminte.

De ce sa dezvolti o aplicatie mobila pentru afacerea ta

Aplicatia mobila poate fi privita ca o platforma in care se combina cu succes marketing-ul, publicitatea si serviciul de relatii clienti pentru respectiva companie. Principalele motive pentru care o aplicatie mobila va poate ajuta afacerea sunt urmatoarele:

  • compania devine mai cunoscuta;
  • clientii interactioneaza mai des cu firma;
  • cresterea vanzarilor si a venitului anual;
  • contact direct cu potentialii clienti si abilitatea de a urmari si analiza comportamentul clientului.

Aceste avantaje sunt importante pentru toate companiile, indiferent de dimensiune, numar de angajati sau domeniu de activitate. O aplicatie mobila poate schimba modul in care firma este prezenta pe piata si, in cele din urma, poate contribui la o crestere benefica, seminificativa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea