Stiinta & Tehnologie

# apple telefon # samsung bratara #studiu gadgeturi #selfie #smartphone

Cum arata si cine sunt romancele care cumpara gadgeturi de pe internet

Femeile cheltuiesc mai mult decat barbatii pe gadgeturi, dar prefera sa plateasca la livrare, nu online. Printre dispozitivele pe care si le cumpara se numara  telefoane performante cu camere pentru selfie-uri, dar si bratari de fitness.

Doua femei din 5 cumpără produse tech, odata ajunse pe un site de specialitate, arata un studiu al retailerului Quickmobile, cifra dublandu-se fata de anul trecut. Acestea caută în special smartphone-uri cu camere foto performante, ideale pentru selfie-uri, dar şi smartwatch-uri sau brăţări fitness, unul dintre motive fiind apetitul mai crescut pentru mişcare şi stil de viaţă sănătos al doamnelor şi domnişoarelor, faţă de cel al bărbaţilor. 

”Româncele au prins gustul tehnologiei și caută tot mai mult telefoane cu camere foto performante, ca să poată face selfie-uri cât mai reușite. Device-urile preferate în rândul sexului frumos au un design atractiv și carcase colorate, pe care să le poată accesoriza ușor. Fiindcă fac mai mult sport decât bărbații, româncele cumpără şi mai multe accesorii pentru fitness, cu precădere cele care permit monitorizarea pașilor, a caloriilor arse și a efortului depus”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

În topul celor mai vândute brand-uri de produse tech de la QuickMobile, atât în rândul femeilor, cât şi al bărbaţilor, se află Samsung, Apple, Huawei, LG și Xiaomi. Datele companiei mai arată că tot femeile cheltuiesc mai mult decât bărbaţii pe gadget-uri, accesorii şi telefoane, alocând, în medie, un buget cu circa 20% mai mare faţă de domni. Prin urmare, doamnele cheltuiesc anul acesta peste 1.300 lei pe astfel de device-uri, faţă de 1.100 lei, suma alocată de bărbaţi. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea