Stiinta & Tehnologie

#iPhone 6s #imagini iPhone 7 #iPhone 7 #smartphone #iphone

VIDEO Cum arata iPhone 7!

Primele imagini cu noul model de telefon de la Apple, iPhone 7 sau iPhone 6s, model ce va fi lansat in septembrie, circula deja pe internet. Noul telefon prezinta imbunatatiri importante la capitolele design si manevrabilitate.

Potrivit The Independent, noul telefon arata identic cu ultimul model, insa cu imbunatatiri semnificative: viata mai lunga a bateriei, un ecran mai senzitiv si un procesorul cu patru nuclee A9Xo.

Apple anunta modificari la nivelul componentelor electronice, cum ar fi camera foto, dotata acum cu un senzor de 12 megapixeli si ajutata de un noul tip de led dublu, care emite mai multa lumina.

Nici camera din fata nu a fost ignorata, aceasta fiind dotata cu un senzor de 4 megapixeli, in timp ce unghiul de vizibilitate a fost extins la 120 de grade, imbunatatind realizarea imaginilor de tip selfie.

Procesorul cu patru nuclee A9X si memoria de 2 GB RAM vor usura si mai mult utilizarea noului telefon.

imbunatatirile aduse componentelor, impreuna cu noul sistem de operare iOS 10, promit sa ofere utilizatorilor tot ce este mai bun.

Sursa foto: stuff.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea