Stiinta & Tehnologie

# vitrine frigorifice #camere frigorifice

Cum alegem vitrine si camere frigorifice de calitate

Dupa ce criterii alegem firma, atunci cand avem nevoie de vitrine frigorifice?

Cand vine vorba despre alegerea furnizorilor pentru vitrine frigorifice sau pentru camere frigorifice, este bine sa apelam la profesionistii din domeniu. Atentie! Nu este vorba numai despre a alege un produs, ci si despre a alege atent cine se ocupa de mentenanta acestuia, astfel incat sa dea randamentul dorit, sa isi pastreze calitatea si sa aiba o durata de viata satisfacatoare.

Asadar, este necesar sa studiem experienta companiei pe piata, pregatirea si experienta angajatilor si nu in ultimul rand proiectele pe care le are deja la activ ori in desfasurare.

Beneficiile vitrinelor frigorifice

Pastrarea calitatii produselor: Este importanta pastrarea unei temperaturi constante. Nemaifiind supuse la variatii majore de temperatura, produsele aflate in vitrine frigorifice se pastreaza proaspete mai mult timp.

Experienta cumparatorului si cresterea numarului de achizitii: Alegand aceste vitrine, magazinul ramane liber si aerisit, temperatura este mai placuta si cumparatorul alege sa stea mai mult in fata produselor, crescand sansele ca atesta sa achizitioneze mai multe.

Prezentarea produselor: Datorita iluminarii LED, produsele sunt prezentate mai atractiv.

Perceptia asupra magazinului: Magazinele ce opteaza pentru vitrine par modernizate.

Frigotehnics – profesionisti ce nu fac rabat de la calitate

Dintr-un studiu rapid al pietei ajungem la firma Frigotehnics, cu o experienta de 14 ani pe aceasta piata. Cu o echipa formata din profesionisti bine pregatiti, are parteneriat cu reteaua Mega Image si se ocupa de nu mai putin de 129 de magazine si Shop&Go din reteaua Mega Image. Ca tot vorbeam de calitate la inalte standarde... In prezent, in firma exista un departament de proiectare instalanii de incalzire, ventilatie si aer conditionat formata din 3 experti, un departament de montaj format 3 coordonatori si 28 de tehnicieni si un departament de service format din 7 echipe si un coordonator.

Avand toate certificatele necesare functionarii in conditii legale si in deplina securitate, specialistii Frigotehnics se ocupa de proiectare, instalare, mentenanta (service, intretinere) si solutii la cheie.

Contact:

Mail: alin.corbu@friginstall.ro

Telefon: 0730 566 330

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.