Stiinta & Tehnologie

Cristian Dior pregateste un telefon mobil

Nu este putin enervant faptul ca toata lumea se apuca de facut telefoane mobile... chiar si companiile care nu au nimic in comun cu acest departament ?

Mai mult decat atat, noii veniti dezvolta dispozitive slabe din punct de vedere al specificatiilor tehnice, in schimb "placheaza" dispozitivul cu metale scumpe, aur, argint, platina, diamante, cristale si costa mai mult decat benzina la masina ta pe un an de zile.

Telefon de " fite "

Nu sunt destule telefoane de "fite" pe piata? Avem nevoie de altele noi? Se pare ca raspunsurile la aceste intrebari nu sunt importante din moment ce Cristian foto , dar nu se stie de cati magapixeli, iar telefonul se va numi "My Dior ".

Terminalul este un " clamshell " si va costa intre 3500 si 5000 de dolari americani, acest pret depinzand de cate cristale Svarovsky sau diamante adevarate preferi sa aiba incustate pe carcasa. Interesata?

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea