Stiinta & Tehnologie

#chevrolet #editie aniversara #corvette stingray #masina editie limitata

Corvette Stingray in editie aniversara Chevrolet

 

Chevrolet celebreaza 60 de ani de la productia primului Corvette prin dezvaluirea noului Stingray Premiere Edition la Muzeul National Corvette din Kentucky.

Avand la baza modelul 3LT coupe, Premiere Edition are o culoare metalizata "albastru laguna" la exterior cu acoperis din fibra de carbon si o parte a capotei scoasa in evidenta tot de carbon. Modelul este echipat cu jante "Tourque" care au logo-ul "stingray" la centru.

Interiorul tapitat cu microfibra vine echipat cu accente din fibra de carbon si placi individuale numerotate. La interior mai gasim o placa "Stingray" pe praguri si covorase speciale de podea.

Puterea vine de la un motor V8 de 6.2 litri LT1 care produce 460 CP si un cuplu impresionant de 630 Nm multumita sistemului de evacuare de performanta. Acesta vine conectat la o cutie manuala in sapte trepte care va permite masinii sa accelereze de la 0-100 km/h in doar 3.8 secunde.

Productia va fi limitata la 500 de unitati, iar date privind preturile pentru noul Stingray Premiere Edition vor fi anuntate in curand.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea