Stiinta & Tehnologie

#masini #masini noi #lansare auto #peugeot 2008

Conceptul Peugeot 2008 debuteaza la Paris

Peugeot va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Paris (27 septembrie-14 octombrie) conceptul 2008, care prefigureaza varianta de serie a SUV-ului urban programat sa intre in productie incepand cu 2013.

Conceptul Peugeot 2008 va avea parte de un motor de noua generatie pe benzina, trei cilindri, 1,2 litri injectie directa si 110 cai putere. Despre acest motor cei de la Peugeot spun ca va fi unul economic si va avea un nivel scazut al emisiilor de CO2.

Din punct de vedere al aspectului exterior, conceptul 2008 este inspirat de modelul 2008, precum si de Urban Crossover Concept, care a putut fi admirat la Beijing, in primavara acestui an.

Masina are 4,14 metri lungime si 1,74 metri latine. Despre 2008, producatorul francez afirma ca reprezinta "o combinatie intre eleganta si rafinamentul unui hatchback, impertinenta unui SUV si versatilitatea remarcabila a acestui segment".

Autovehiculul va fi produs la uzinele Mulhouse (Franta), Porto Real (Brazilia) si Wuhan(China) si urmeaza sa fie lansat in cursul anului viitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea