Stiinta & Tehnologie

Concepte Sony Ericsson XPERIA X2 si X5 realizate de fani

Fanii Sony Ericsson si-au aratat inca o data indemanarea si au creat o noua serie de telefoane concept, XPERIA X2 si X5.

Cele doua modele sunt doar idei ale unor designeri independenti si nu ale companiei suedezo-japoneza.

Sony Ericsson XPERIA X2

In mod normal, seria XPERIA de la Sony Ericsson va contine doar telefoane high-end, smartphone-uri cu foarte multe functii, dar care nu vor fi cele mai ieftine de pe piata. In schimb, J. Havrlant, unul dintre designerii independenti, care a mai creat modele de Sony Ericsson, a conceput un model de terminal destinat maselor.

Sony Ericsson XPERIA X2 ar avea ecran de 3,5 inch, sensibil la atingere cu rezolutie mare si va seamana foarte mult cu iPhone-ul, HTC Diamond sau Samsung Omnia. Pe de alta parte lui X2 ii va lipsi tastatura completa QWERTY pe care originalul XPERIA X1 o are. Totusi, spre deosebire de terminalele high-end, XPERIA X2 va fi un telefon accesibil.

Sony Ericsson XPERIA X5

Creatorul acestui model de Sony Ericsson este Exilim , unul din userii forumului Esato, forum dedicat telefoanelor mobile. X5-ul ar avea un procesor Qualcomm MSM7200 de 850 MHz, 512 MB memorie RAM si 40 GB memorie interna.

Terminalul ar dispune de doua ecrane, ambele sensibile la atingere, unul cu 65.000 de culori si rezolutie de 800 x 480 si al doilea cu 65.000 de culori si rezolutie de 800 x 240.

XPERIA X5 ar dispune de tastatura QWERTY completa, butoane de control dedicate de consola de joc. Ar avea conectivitate 3G cu HSDPA, Bluetooth cu A2DP si receptor GPS cu functiie aGPS. Camera foto din dotare trebuie sa fie de 8 megapixeli cu autofocus, stabilizator de imagine si flash Xenon.

Sony Ericsson XPERIA X2



Sony Ericsson XPERIA X5



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea