Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson xperia x10 #concept #esato #symbian

Concept: Sony Ericsson XPERIA X10 Eureka

Unul din cele mai reusite concepte ale unui nou Sony Ericsson XPERIA a fost realizat de un membru al forumului Esato .

Acesta a prezentat atat imagini cu noul model, cat si o lista completa de specificatii tehnice .

Specificatii tehnice

Sony Ericsson XPERIA X10 supranumit si Eureka are carcasa de metal, masoara 110 x 48 x 15 mm si cantareste 135 g. La capitolul conectivitate, X10 este un quad-band pentru retelele GSM si UMTS, dispune de 3G cu HSUPA, EDGE si vine cu WiMAX, Wi-Fi, Bluetooth 2.1 cu tehnologie EDR si DLNA.

Terminalul are ecran tactil rezistent la zgarieturi. Rezolutia display-ului este de 640 x 320 px si are functii de recunoastere a scrisului si interfata de navigare la atingerea cu degetul. XPERIA X10 are tastatura QWERTY completa fizica, difuzoare stereo, procesor de 600 MHz TI OMAP 3430 CPU, 192 MB memorie RAM, 256 MB ROM, 16 GB memorie interna si ruleaza sistemul de operare Symbian.

Alte detalii

Sony Ericsson Eureka dispune de camera foto de 8,1 MP cu  autofocus, flash LED, lentile Sony G-Lens si poate face capturi video cu sunet stereo, in rezolutie WVGA la 30 fps. Mai mult, camera foto are zoom digital de 20x.

Pentru navigarile web, modelul va dispune de broswer-ul Opera 9.7. Acumulatorul lui XPERIA X10 este Litium-Polimer cu o capacitate de 1500 mAh. Singura problema este ca acest telefon este un concept si nu se stie daca joint-venture-ul Sony Ericsson il va realiza vreodata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea